Nettisivut kuntosalille — FitFabriken

FitFabriken on Porvoossa toimiva kuntosali ja valmennuskeskus, joka tarjoaa kattavia liikuntapalveluja aloittelijoista aina fitness-kilpailuihin tähtääviin urheilijoihin saakka.

Valmiit valmennuspaketit, yksilövalmennus, liikuntaravitsemus ja muut hyvinvointiin liittyvä palvelut tarjoavat hyvät lähtökohdat terveellisempää elämäntapaa tavoitteleville.

Uudet nettisivut ja verkkokauppa

Uusien nettisivujen avulla yrityksen digitaaliseen presenssiin haluttiin puhaltaa uutta positiivista henkeä tuoreella ja näyttävällä ulkoasulla. Samalla myös verkkokauppa uusittiin totaalisesti, jotta palveluiden myyminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Tutustu — www.fitfabriken.fi
5 tähden arvostelu

Linda Sonntag

FitFabriken Oy

Sivutoimisto toteutti FitFabriken kuntokeskukselle uudet upeat nettisivut. Koko prosessi meni todella kivuttomasti ja nopeasti ja uudet sivut ovat saaneet myös asiakkailtamme paljon kiitosta ja kehuja.

FitFabriken.fi toteutuksen laajuus

  • Käyttöliittymä + UX
  • Graafinen suunnittelu
  • WordPress
  • Verkkokauppa
  • Analytiikka (Google Analytics)
  • SEO-optimointi
  • Käyttöopastus

Graafinen suunnittelu ja sivuston rakenne

Sivuston ilmeen suunnittelussa haluttiin panostaa erityisesti näyttävyyteen sekä selkeyteen ja erottua muista paikallisista yrityksistä. Visuaalinen painopiste ankkuroitiin kovaan ja tavoitteelliseen salitreeniin, mutta myös aloittelijat ja esimerkiksi senioritreenaajat haluttiin ottaa huomioon. Tästä syystä kuvavalintoihin kiinnittettiin erityistä huomiota.

Sivurakennetta yksinkertaistettiin reilusti karsimalla päävalikon linkkien määrää siirtämällä toisarvoiset sivut pääsivujen alle. Osa vanhasta sisällöstä jätettiin kokonaan pois tarpeettomana. Tällä tavalla pääsivujen painoarvoa voitiin korostaa ja samalla parantaa sivuston käytettävyyttä.

WordPress ja WooCommerce-verkkokauppa

FitFabrikenin uudet verkkosivut on toteutettu WordPressillä. WordPress on helppokäyttöinen CMS, jonka avulla sivuston ylläpito onnistuu ilman teknistä osaamista.

Vaikka sivuston tekstisisältö on luonteeltaan pääosin staattista, verkkokaupan tuotteita ja sesonkikohtaisia tarjouksia päivitetään ahkerasti. Tähän WordPress ja ilmainen WooCommerce-verkkokauppalaajennus ovat hyvä valinta. Tuotteiden ja etusivun tuotenostojen hallinta onnistuu kätevästi yksinkertaisen käyttöliittymän avulla.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous nyt.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voin olla parhaiten avuksi.

Pyydä tarjous