Kotisivut ja logo — Järvenpään Kiiteistöhuolto Oy

Responsiiviset kotisivut kiinteistöhuoltoyritykselle
Järvenpään Kiinteistöhuollon uudet kotisivut saivat paljon kiitosta asiakkaalta
Tutustu — jarvenpaankh.fi

Järvenpään Kiinteistöhuolto Oy on uusi Järvenpään alueella toimiva kiinteistöhuollon palveluilta tuottava yritys. Löysin asiakkaan tarjouspyynnön Nerot.fi-palvelusta ja annoin työstä tarjouksen. Jo muutaman tunnin kuluttua asiakas oli hyväksynyt tarjoukseni ja pääsin aloittamaan heti työt.

Aloitimme uuden logon suunnittelulla (tästä lisää alla). Kun uusi logo sai asiakkaalta hyväksynnän, aloitin itse sivuston visuaalisen suunnittelun. Sisällön vähäisyyden takia päätin toteuttaa sivuston yksisivuisena (one pager) ja keskittyä tuomaan selkeästi esille yrityksen esittelyn ja sen tuottamat ydinpalvelut.

Lopputuloksena syntyi kompakti ja selkeä kotisivu, joka antaa käyttäjälle nopeasti kattavan kuvan yrityksestä ja sen toiminnasta.

Uuden logon suunnitelu

Logon suunnittelu kiinteistöhuoltoyritykselle
Järvenpään Kiinteistöhuollon uusi logo

Kuten jo yllä mainitsinkin, käytännössä projekti käynnistyi uuden logon suunnittelulla. Sain asiakkaalta toiveen logon suunnasta ja värimaailmasta, jonka pohjalta lähdin suunnittelemaan lopullista tuotosta. Käytin suunnittelussa mm. seuraavia kriteereitä:

  • Selkeys ja tunnistettavuus
  • Toimivuus myös pienessä koossa
  • Toimialan tunnistettavuus aiheeseen paneutumatta
  • Tyylikäs kokonaisuus

Asiakastyytyväisyys on tärkein

Lähden kaikissa tekemissäni töissä liikeelle ajatuksesta, että työni on onnistunut vain jos asiakas on tyytyväinen rahoillensa saamaansa vastineeseen.

5 tähden arvostelu

Niina Anttila

Järvenpään Kiinteistöhuolto Oy

Suosittelen ehdottomasti Sivutoimistoa kaikille, jotka tarvitsevat nettisivujen teossa apua. Yhteistyö oli todella sujuvaa ja nopeaa. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä lopputulokseen. Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Iso kiitos.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous nyt.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voin olla parhaiten avuksi.

Pyydä tarjous