Kalustemies.fi — Se oikea kalustemies

Responsiiviset verkkosivut
Kalustemies.fi on erikoistunut julkisten tilojen ja myymäläkalusteiden asentamiseen.
Tutustu — kalustemies.fi

Kalustemies.fi on pääasiassa Etelä-Suomen alueella toimiva, julkisten tilojen ja myymäläkalusteiden asentamiseen erikoistunut yritys. Vuodesta 2010 asti toiminut yritys on vahva toimija alallaan ja referenssilista onkin varsin vakuuttava. Sama luottamusta herättelevä vakuuttavuus haluttiin siirtää myös nettisivuille ja suunnittelun pääpaino asettuikin visuaalisuuteen sekä sisällön selkeyteen.

Referenssit

Tehty työ puhuu puolestaan. Vanhoilla sivuilla työnäytteet listattiin lyhyesti vain tekstimuotoisena listana, jolloin referenssien tarkemmat tiedot jäivät käyttäjälle arvailun varaan.

Uudella sivustolla referenssien esittelyyn haluttiin panostaa ja antaa käyttäjälle enemmän tietoa töiden laajuudesta kuten tilan koko, suoritetut tehtävät ja asennukset, käytetyn miehityksen koko ja projektin kesto. Mukaan lisättiin myös kuva kohteesta.

Referenssien esitys toteutettiin listamuotoisena uudellakin sivustolla, mutta kohteiden lisätiedot saa nyt avattua erilliseen popup-tyyppiseen näkymään. Käytettävyyden nimissä yksityiskohtaisessa näkymässä voi liikkua referenssistä toiseen näppäimistön avulla tai käyttöliittymän nuolipainikkeita klikkaamalla.

Responsiiviset nettisivut
Avautuvasta popup-ikkunasta käyttäjä saa enemmän tietoa kohteesta.
Tutustu — kalustemies.fi

Kieliversiot

Kalustemies.fi halusi tarjota palvelujaan yhä laajemmalle asiakaskunnalle ja sivusto toteutettiinkin kaksikielisenä — suomeksi ja englanniksi. WordPressin avulla kieliversioiden lisääminen on varsin yksinkertaista ja uusien kieliversioiden lisäämien jälkeenpäinkin on suhteellisen mutkatonta.

Kieliversioiden hallinta tapahtuu simppelin hallintapanelin kautta.

5 tähden arvostelu

Janne Turkulainen

Kalustemies.fi

Olemme erittäin tyytyväisiä Sivutoimiston suunnittelemiin ja toteuttamiin sivuihin. Suunnittelu lähti heti alussa oikeaan suuntaan ja meidän ehdotuksiin reagoitiin nopeasti. Kaikkiaan prosessi oli meille todella nopea ja vaivaton. Ainut hidastelu prosessissa oli meidän puolelta.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous nyt.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voin olla parhaiten avuksi.

Pyydä tarjous