Hieronta ja Kehonhuolto Corento — Facelift

Responsiiviset kotisivut taipuvat monelle näytölle
Hieronta ja Kehonhuolto Corennon uudet kotisivut
Tutustu — hierontacorento.fi

Hieronta ja Kehonhuolto Corento tarjoaa monipuolisia kehonhuoltoon ja hyvinvointiin liittyviä palveluja aivan Espoonlahden sydämessä. Hieronnan lisäksi Corento tarjoaa asiakkailleen myös personal trainingia sekä pilatesta.

Kotisivujen facelift

Responsiiviset WordPress kotisivut

Corennon entiset kotisivut olivat varsin toimivat sellaisenaan. Vanhojen sivujen ylläpito oli kuitenkin hankalaa ja vaati hieman teknistä osaamista. Uudistuksen suurin motivaattori olikin rakentaa sivusto julkaisualustan päälle (WordPress), jotta sivuston ylläpito olisi sujuvampaa eikä vaatisi ulkopuolista osaajaa.

Uudistuksen myötä tietysti kiillotettiin hieman myös ulkoasua. Kovin merkittäviä muutoksia ei ollut kuitenkaan tarvetta tehdä. Värimaailma ja suuri osa aikaisemmista kuvista pidettiin ennallaan. Suurimmat visuaaliset muutokset tehtiin etusivulle, jossa pyrin selkeyttämään rakennetta jakamalla sisällön helposti erotettaviin osiin.

Tekstuaalinen sisältö pidettiin kauttaaltaan samana, mutta otsikkojen ja leipätekstin fontit uusittiin. Samalla rivivälit ja fonttikoot säädettiin luettavimmiksi.

5 tähden arvostelu

Satu Kuusinen

Hieronta ja Kehonhuolto Corento

Nopealla aikataululla saimme päivitettyä uudet, raikkaat ja hyvännäköiset kotisivut. Saimme jo alkuperäisistä sivuista asiakkailta kiitosta. Nyt voi odottaa samaa. Ripeä ote pääsi jopa yllättämään ja nopean avun sai myös tiukassa tilanteessa.

Lahjakortin tilauslomake

Lahjakortin tilauslomake päivitettiin uuden ilmeen mukaiseksi. Toiminnallisuus jätettiin ennalleen.

Lomakkeen avulla asiakas voi tilata lahjakortin haluamalleen summalle. Maksu suoritetaan ohjeiden mukaan omassa verkkopankissa lomakkeen osoittamalle tilille ja lahjakortti postitetaan annettuun osoitteeseen.

Helppous ja erityisesti nopeus ovat kuitenkin nykyään valttia ja lomake tullaankin lähiviikkoina vielä päivittämään niin, että asiakas voi ostotapahtuman jälkeen tulostaa itselleen lahjakortin heti. Tätä varten tarvitaan verkkokauppa sekä PDF-muotoinen lahjakortti tulostamista varten.

Logon suunnitelu

Logon suunnittelu hierojalle

Suunnittelin Hieronta ja Kehonhoulto Corennon logon jo joitain vuosia sitten. Käytännössä logo ja liikemerkki ovat tässä tapauksessa sama asia eivätkä ne esiinny missään erillään toisistaan.

Yrityksen nimi sai alkujaan idean Espoonlahden merellisistä maisemista — sudenkorento. Tästä sitten johdettiin Corento (Company Rento). Sanaleikki ei varsinaisesti kuitenkaan näy itse logossa vaan motivaatio suunnitteluun lähti puhtaasti sudenkorennosta itsestään.

Esitteet ja käyntikortit

Paikallisena kivijalkayrityksenä lähialueen asukkaat ovat luonnollisesti tärkein (ja ainoa) asiakasryhmä. Siksi nettisivujen lisäksi myös esitteet ja flyerit ovat tärkeä osa markkinointia ja alueellista näkyvyyttä.

Olen toteuttanut Hieronta ja Kehonhuolto Corennolle useita erilaisia esitteitä ja flyereitä niin suoramarkkinointiin kuin tapahtumiinkin.

Toteutin Corennolle myös kaksipuoliset käyntikortit, joissa yhteystietojen lisäksi toisella puolella mahdollisuus merkitä tulevat varaukset (päivämäärä ja kellonaika)

Esittee ja käyntikortit hierojalle
Esitteet ja käyntikortit

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous nyt.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voin olla parhaiten avuksi.

Pyydä tarjous