FlyingFysio — Kotisivut ja blogi fysioterapeutille

WordPress kotisivut fysioterapeutille
Tutustu — flyingfysio.com

Minna Hirvi — FlyingFysion perustaja — on laillistettu fysioterapeutti ja lentoemäntä Helsingistä. Hänen missionsa on auttaa lentoliikenteen ja muun liikenteen parissa työskentelevää henkilöstöä jaksamaan paremmin fyysisesti raskaassa työssä.

Visuaalinen suunnittelu

FlyingFysion erikoistuminen juuri lentoliikenteen ja muun liikenteen parissa työskentelevään henkilöstöön näkyy selkeästi paitsi nimessä myös logossa. Samaa teemaa halusin jatkaa myös sivuston visuaalisessa suunnittelussa. Pilvireunus jakaa etusivun sisällön ja hero-bannerin selkeisiin ja helposti erotettaviin osiin. Sama pilviteema jatkuu myös alasivuilla ylävalikon taustana luoden sivustolle kevyen ja samalla hieman leikkisän ulkoasun.

Asiakastyytyväisyys 5/5

Pyrin aina työssäni palvelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin. Minulle tämä tarkoittaa ensisijaisesti seuraavia asioita:

  • Tyylikäs ja toimiva lopputuote
  • Nopea ja selkeä kommunikointi
  • Pyrin aina antamaan asiakkaalle enemmän kuin mistä on sovittu
  • 100% tuki projektin jälkeen
5 tähden arvostelu

Minna Hirvi

FlyingFysio / Hirvilex Oy

Lopputulos oli raikas ja hyvällä tavalla erilainen. Sivuista tuli superhienot!

Toteutuksen ydinkohdat

  1. Näyttävä ja toimialaa tukeva ulkoasu, joka esittää sisällön selkeästi luettavassa muodossa. Kuvituksen ja muiden visuaalisten ratkaisujen avulla pyrin mahdollisimman tehokkaasti tukemaan FlyingFysion toimenkuvaa ja sivuston sisältöä.
  2. Kieliversiot: suomi, englanti ja ranska. Kaikkien kieliversioiden ylläpito tapahtuu räätälöidyn hallintapanelin avulla. Sivuston ylläpito on äärimmäisen helppoa eikä vaadi ollenkaan teknistä osaamista. Myös FlyingFysion blogi toteutettiin kaikille kolmelle kielelle. Blogin ylläpito ei kuitenkaan pakota kirjoittamaan julkaisuja kaikille kielille vaan yksittäisiä blogi-postauksia voi halutessaan julkaista vain vaikka yhdelle tai kahdelle kielelle.
  3. Yksinkertainen Instagram-feed tuo etusivulle säännöllisesti päivittyvää mielenkiintoista somesisältöä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous nyt.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voin olla parhaiten avuksi.

Pyydä tarjous