Econopal – Kotisivut tilitoimistolle

Responsiiviset nettisivut kirjanpitäjälle
Tutustu — econopal.fi

Econopal on Jalasjärvellä toimiva uusi — joulukuussa 2019 perustettu — tilitoimisto, jonka ensisijainen pyrkimys on vapauttaa yrittäjän aikaa oman ydinosaamisen tuottamiseen ja kehittämiseen. Uusien kotisivujen pääpaino jakautui seuraaviin osiin:

  • Selkeä ja raikas ulkoasu: Visuaalinen ulosanti haluttiin pitää raikkaana ja ilmavana. Raskaiden elementtien sijaan esimerkiksi etusivu jaettiin kahteen pääasialliseen lohkoon: hero-banneri ja palstoihin jaettu sisältöalue. Sisältö on helppo hahmottaa ja tieto löytyy nopeasti.
  • Helppo päivitettävyys: Kaikki tekemäni kotisivut sisältävät helppokäyttöisen — ja käyttökohteen mukaan räätälöidyn — hallintapanelin. Sivustojen ylläpito on kirjaimellisesti lastenleikkiä. Usein erillistä käyttöopastustakaan ei tarvita, koska käyttöliittymä on intuitiivinen ja selkeä käyttää.
  • Kontaktoinnin helppous: Helppo tavoitettavuus on aina etusijalla uusien asiakassuhteiden luomisessa. Tästä syystä sivustolla yhteydenottoon kannustetaan useammassa kohtaa sivustolla.
Responsiiviset kotisivut kirjanpitäjälle
Tutustu — econopal.fi

Luova työskentely

Asiakas antoi minulle vapaat kädet suunnitteluun. Koen tämän kaltaiset projektit erityisen mielenkiitoisina, koska omalle luovuudelle jää paljon tilaa työskentelylle. Toki käyn aina asiakkaan kanssa keskustelun mahdollisista toiveista ennen kuin aloitan suunnittelun.

Tällä kertaa asiakkaan omat ohjaavat näkemykset olivat raikkaus, selkeä rakenne, helppokäyttöisyys ja sininen väri (logo). Näiden toiveiden pohjalta suunnittelin luonnoksen ja aloitimme työt.

5 tähden arvostelu

Tanja Keski-Liikala

Econopal Oy

Mutkaton prosessi alusta loppuun. Selkeää viestintää ja asiakas pidettiin ajan tasalla.

Tuki projektin jälkeen

Lähden kaikissa tekemissäni töissä siitä, että työni on onnistunut vain, jos asiakas on tyytyväinen. Lähtökohtaisesti tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että sivusto tuottaa asiakkaalle haluttua lisäarvoa, sivusto toimii moitteettomasti ja asiakas osaa käyttää/ylläpitää sitä. Siksi tarjoan kaikille asiakkuuksille ilmaisen ja umpeutumattoman tuen ongelmatilanteissa. Kyllä, luit oikein. Ei poikkeuksia.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous nyt.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voin olla parhaiten avuksi.

Pyydä tarjous