Kotisivujen hinta

Paljonko kotisivut maksavat ja mistä hinta muodostuu? Näitä kysymyksiä pohtivat monet verkkosivujen hankintaa ja päivittämistä harkitsevat yrittäjät. Hinta on ratkaiseva tekijä erityisesti pienille ja aloitteleville yrittäjille, joten aivan merkityksettömästä asiasta ei ole kyse.

Laadin kaikista projekteista tarjouksen, joka perustuu käymiimme keskusteluihin ja sen pohjalta laadittuun suunnitelmaan. Tarjouksen avulla voit varmistua siitä, että olet tietoinen kaikista sivustoon liittyvistä kuluista jo ennen projektin alkamista. Näin vältyt yllätyksiltä.

Kaikki sivustot ovat yksilöitä

Suunnittelen ja toteutan jokaisen työn itsenäisenä kokonaisuutena. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pyrin tuottamaan jokaiselle sivustolle oikeaa lisäarvoa ratkaisemalla käsiteltävät ongelmat sivuston tarpeiden mukaan.

En kierrätä samoja tyylejä ja ratkaisuja asiakkaalta toiselle vain toteuttaakseni kotisivusi halvempaan hintaan. Samat rakenteet ja toiminnot eivät yksinkertaisesti kanna sivustolta toiselle, koska muuttuvia tekijöitä on paljon. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että yrittäisin keksiä pyörän joka kerta uudelleen. Jo hyväksi todettuja ja toimivia komponentteja ja rakenteita käytetään hyväksi siellä missä se on perusteltua ja järkevää.

Hinta ja laatu

Visuaalisuus, käytettävyys ja toimivuus ovat toimintani lähtökohdat. En aseta hintaa ja laatua samalle viivalle vain tarjotakseni ”riittävän hyvää”. Panostan tekemäni työn laatuun, jotta yrityksesi saa maksimaalisen hyödyn tekemästäni sivustosta. Suhtaudun lupaukseen vakavasti myös siksi, että haluan seistä ylpeänä jokaisen tekemäni työn takana.

Kotisivujen hinta on varmasti yksi isoimmista kriteereistä, kun pohdit yrityksesi kotisivujen perustamista tai päivittämistä. Tilasitpa sivut keneltä tahansa, kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että ammattilaisen toteuttamat sivut ovat yrityksesi kannalta kestävin ja tuottavin ratkaisu. Pidä silti mielessä, että kallein tai välttämättä tarkoita parasta.

Kotisivut alk. 1920€ +ALV 24%

Pyydä tarjous tai varaa maksuton konsultaatio

Ota yhteyttä

Mistä hinta muodostuu?

  • Sivuston laajuus
  • Visuaalinen suunnittelu (design)
  • Tekninen toteutus (ohjelmointi)
  • Sisällön tuottaminen
  • Hakukoneoptimointi
  • Aikataulu (tiukka/joustava)
  • Kieliversiot (suomi, ruotsi jne.)
  • Verkkokauppa
  • Lisäosat (kuvagalleria, uutiskirje, lomakkeet jne.)