Kotisivujen hinta 

Mistä hinta muodostuu?

Paljonko kotisivut maksavat ja mistä hinta muodostuu? Näitä kysymyksiä pohtivat monet verkkosivujen hankintaa ja päivittämistä harkitsevat yrittäjät. Hinta on ratkaiseva tekijä erityisesti pienille ja aloitteleville yrittäjille, joten aivan merkityksettömästä asiasta ei ole kyse.

Tarjouksen laatimiseen tarvitaan täsmälliset tiedot verkkosivujen laajuudesta ja yksityiskohdista. Kyse ei ole pelkästään lopullisesta hintalapusta. Selkeästi rajattu suunnitelma tarvittavista tehtävistä ja työmäärästä säästää monilta yllätyksiltä projektin edetessä.

Pitkän kokemukseni ansiosta pystyn tarjoamaan isomman digitoimiston työt — luonnollisesti huomattavasti edullisemmin.

Kaikki sivustot ovat yksilöitä

Suunnittelen ja toteutan jokaisen työn itsenäisenä kokonaisuutena. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pyrin tuottamaan jokaiselle sivustolle oikeaa lisäarvoa ratkaisemalla käsiteltävät ongelmat sivuston tarpeiden mukaan. En kierrätä samoja tyylejä, rakenteita ja komponentteja asiakkaalta toiselle vain tarjoakseni palvelun halvempaan hintaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että yrittäisin keksiä pyörän joka kerta uudelleen. Jo hyväksi todettuja ja toimivia ratkaisuja käytetään hyväksi siellä missä se on perusteltua ja järkevää.

Hinta ja laatu

Visuaalisuus, käytettävyys ja toimivuus ovat toimintani lähtökohdat. En aseta hintaa ja laatua samalle viivalle vain tarjotakseni riittävän hyvää laatua sopivaan hintaan. Haluan tuottaa parasta mahdollista ensisijaisesti kahdesta eri syystä:

  • Yrityksesi saa maksimaalisen hyödyn uudesta sivustosta
  • Haluan seistä ylpeänä jokaisen tekemäni työn takana

Mistä kotisivujen hinta muodostuu?

  1. Sivuston laajuus (tarvittavien sivupohjien tai komponettien määrä)
  2. Suunnitteluun ja toteutukseen tarvittava aika
  3. Sisällön tuottaminen
  4. Sisällönhallintajärjestelmä (WordPress)
  5. Aikataulu (tiukka/joustava)
  6. Kieliversiot (suomi, ruotsi jne.)
  7. Lisäosat (kuvagalleria, verkkokauppa, uutiskirje, lomakkeet jne.)
Pyydä tarjous

Lisää aiheesta

Tartu tilaisuuteen

Olen toiminut alalla jo miltei 20 vuotta erilaisten sivuprojektien parissa, joten minulla on laaja kokemus erilaisista toteutuksista. Yhden miehen digitoimistona pystyn tarjoamaan mainostoimistojen palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Laadukas lopputulos on minulle yhtä tärkeä kuin sinullekin.

Pyydä tarjous TAI Varaa maksuton konsultaatio