Pienen digitoimiston edut 

Julkaistu 26.12.2018

Ensimmäinen askel omien kotisivujen päivittämisessä on valita projektiin sopiva tekijä. Toimistoja on erityisesti pääkaupunkiseudulla lukemattomia aina isoista alan toimijoista pieniin yhden miehen digitoimistoihin. Ei siis ihme, jos jo pelkästään sopivan kumppanin valinta kotisivuprojektiin tuntuu haastavalta päätökseltä.

Sivutoimisto on erikoistunut erityisesti pienyritysten kotisivujen kehittämiseen.

Sivutoimisto on yhden miehen digitoimisto, joka on erikoistunut erityisesti pienten yritysten nettisivujen kehittämiseen. Tässä artikkelissa muutamia syitä, miksi valita juuri Sivutoimisto kumppaniksi seuraavaan digiprojektiin.

Henkilökohtainen palvelu

SivutoimistoIso digitoimisto
Työskentelen vain muutaman projektin parissa kerrallaan. Näin voin taata tarvittavan huomion juuri sinun kotisivuprojektillesi.

Asiakkuutesi on erityisen tärkeä myös projektin päätyttyä.
Isommat toimistot käsittelevät jopa kymmeniä asiakkuuksia yhtäaikaisesti. Isoimmat asiakkuudet saavat usein enemmän huomiota.

Vastuullisuus

SivutoimistoIso digitoimisto
Otan työn tekemisestä täyden vastuun. Vastaan henkilökohtaisesti lopputuloksen lisäksi kaikista työvaiheista suoraan asiakkaalle ilman välikäsiä. Kaikki asiakkuudet ovat kullanarvoisia.Mitä useampi kokki sen huonompi soppa. Kun vastuu jaetaan useampaan osaan, myös painoarvo laimenee.

Joustavuus

Sivutoimisto Iso digitoimisto
Joustavat työajat ja työskentelytavat mahdollistavat suunnitelmien muutokset ilman pitkiä viivästyksiä ja suuria lisäkustannuksia.

Joustavuus näkyy myös tavoitettavuudessa. Ongelmatilanteissa saat apua myös perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella.
Byrokratia ja jäykkä hierarkia tappavat luovuuden ja hidastavat nopeita suunnan muutoksia. Pienikin muutos voi tarkoittaa isoa lisäkustannusta ja projektin viivästymistä.

Kilpailukykyinen hinta

SivutoimistoIso digitoimisto
Rajatut yleiskustannukset ja kevyt kulurakenne mahdollistavat edullisemmat hinnat. Laadusta tinkimättä.

Edullisuutta ei pidä kuitenkaan sekoittaa halpaan. Asiantuntemus maksaa.
Ison toimiston pyörittäminen kuluttaa myös enemmän rahaa (henkilöstökulut, toimitilat, laite- ja ohjelmistohankinnat jne). Tämä näkyy suoraan loppuhinnassa.

Tavoitettavuus

SivutoimistoIso digitoimisto
Saat nopeasti asiantuntevat vastaukset kaikkiin projektia koskeviin kysymyksiisi. Työskentelet aina vastuuhenkilön kanssa. Ei välikäsiä. Ei väärinymmärryksiä.Kysymyksesi ottaa vastaan luultavasti myyntipäällikkö tai jokin muu projektista vastaava taho, joka lupaa palata asiaan ASAP.

Yhteenveto

Pienen yrittäjän kannattaa valita kumppanikseen pieni digitoimisto erityisesti kulujen takia. Edullisuutta ei kuitenkaan pidä sekoittaa halpaan. Pieneltä toimistolta saat saman asiantuntemuksen kuin isommiltakin toimijoilta ilman raskaan kulurakenteen tuomia lisäkuluja.

Kiinnostuitko?

Otan vastaan vain rajatun määrän uusia toimeksiantoja joka kuukausi, joten otathan yhteyttä ajoissa.

Pyydä tarjous